-
AuthorPosts
-
ko kod je ovo god. nek mi se javi radi uspostavljanja novih i starih kontaktab:)
a generacija 66-67 zna li ko o njima ista i ima lo ko kakvih slika da postavi.
Mahsuz selam od Rasima.Neznam sta je sa svi ovim generacijama ali u o nekima znam.Kao sto svi znamo da ih je pretezno pozobo RAT.Uistinu ima nas jos medju zivim,pa dokle li kako li.
molim te za koga znas reci nam i ako imas koju sliku postavi
evo mene ko za moju generaciju pita,ja sam 70 ,i da nije ko sto jeste mi bi ove godine slavili 20 god.od nase mature,masinska tehnicka,ima li jos koga ?
Eh bogami ti trazis jos i slike.Odakle pa to kad smo jedva i gace na LJun iznijeli,Stoga nemoj te se narode ljutiti konkretno ja kao i mnoga raja koja je u 90-toj minuti izasla iz Rogenburga.Ima raznih informacija sto se tice ko je gdje i kako je ali neznam dali sam ja kompetentan da to objavljujem.stoga se nemoj te ljutiti.
za koga sta znas molim te reci nam a pogotovo 71,72,pa i 73
molim za koga sta znas reci nam mozda se i znamo gdje si zivio mozes sta reci da se prepoznamom.m ima da ih poronadjes ti to mozes rode ili ??????????????????
PRVO TVOJU SLIKU JER SI MOJE GOD A ONDA I DRUGE A TI ZNAS KOJE
OKTRZI SE AKO IKO ZNA NEK MI JAVI;EDINA DIZDAREVIC ZVANA DINA;MAJDA LIHIC;SANELA COLIC ;SELVIRA COLIC;
evo i mene i ja sam 70 (MAŠ TEH ŠKOLA),znam da je 20 god mature alu eto bilo bi fino da to organizujemo i proslavimo
ama sta nam to napisa ti bi da slavis.Masala kad bude AKSAMLUK javi i meni,jal me upisi da sam prisutan.Sala mala.Idoh i ja u masinsku ali skraceno 3-pune godine,bio rahat od pameti,a sad od kose nes vjerovati.Poseban pozdrav za generaciju-70.Jeste ostarili.
NEKE KO STA TRAZI TAJ I DOBIJE
Evo i mene i ja sam 70 godiste !:)
a ko si ti ako se smije znati prestavi nam se
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.