Viewing 15 posts - 796 through 810 (of 924 total)
  • Author
    Keymaster
      Post count: 6138
      Dervis
      Participant
        Post count: 104

Pa dragi Kaza gdje “iskopaš” ove prelijepe stare slike.zaista toliko uzdaha i nostalgije, svaka čast moj dobri Kaza…

Kaza
        Keymaster

Moj Dervise, slike salje narod. Svaki dan smo bogatiji sa nekom novom, starom slikom.

Na ovoj zadnjoj slici su: Ranka (Cvjetic)Rebic, Muris Jesenkovic,
          Emir Zunic i Midho Pasic.

Kaza
          Keymaster
            Kija
            Participant
              Post count: 207

Pa Kaza sto me iznenadi sa ovom slikom,hvala ti puno.Plavusa moja sestra Refija,momak sa crveno plavom trenerkom Miso Jankovic- Belegija,do njega Hodzic Salim-Sajka,u plavoj kosulji i iste boje pantalone Enver Kazic.Nastavite dosta poznate nase raje.

Zambi
              Participant
                Post count: 898

DRefije stoji Macan,do njega Taiba Kavina supruga ,iza nje rah Sadik Koro,nastavite dalje.

Kaza
                Keymaster

Zambi napisao:

DRefije stoji Macan,do njega Taiba Kavina supruga ,iza nje rah Sadik Koro,nastavite dalje.

Zambi, zamijenio si rahmetli Sadika Koru sa Rusmira Colica.Sadika nema na slici.

Braco
                  Participant
                    Post count: 216

Iza ovoga sto sjedi na ogradi , Nezim Pasic Paja, vidi mu se samo glava, Duric sjedi, ovaj sto je glavu okrenuo lici mi na Negu Kozica, a sa Rusmirom Colicem su Hitko Krajina i Sejo Colic , koliko mogu da razaznam, adesno ovamo se podbocio Vukola Mandzic, do njega je izgleda Radenko…..

Kija
                    Participant

Za ovog ispted Refije nisam sigurna ili mislim da je Camdzija Nedzad

Zambi
                      Participant

Izvinjavam se,Kaza u pravu si

Zambi
                        Participant

Do Nedžada Čamdžije sjedi Ahmet Fazlić-Sandokan,sa desne strane iza Sajke stoji Vukola Mandžo.

Kija
                          Participant

Par u bijelim je rahmetli Braco Teskeredzic i mjegova hanuma.

Kaza
                            Keymaster

Kaza napisao:
                              [quote]

Evo da prebacim sliku da je pri ruci.

Par u bijelim kosuljama Kijo, mislim da nije bracni par Teskeredzic. Sto posto sam siguran da je to Nego Kozic a zensku osobu ne mogu identifikovati.

Mene iritira ova osoba sto sjedi lijevo od Belegije. Znam sve o njemu ali mu se ne mogu sjetiti imena . Vjerovatno je Suad – Sule.
                              Zivio je u Podhridu. Oca su mu zvali “hodza” i vozio je kampanjolu u Sjemecu. Mislim da su se prezivali Hodzic.

Igrao je u Mladosti i otisao je mislim poslije skolovanja iz Rogatice. Jesam li u pravu ni sam ne znam.

Irfan-tekija
                              Participant
                                Post count: 681

Kaza, ovaj sto sjedi do Belegije zove se Suad Hodjic on je brat Ibre a sin Hodje rah sto je vozio u Sjemecu onaj djip. Sule danas zivi u Sarajevu i na Marin dvoru ima mehanicarsku radnju.

Kaza
                                Keymaster
                                Viewing 15 posts - 796 through 810 (of 924 total)
                                • You must be logged in to reply to this topic.