-
AuthorPosts
-
Evo i onih koji ce produziti lozu Kazica.
Mladji Mirsad, pohadja nizu muzicku skolu i svira veoma uspjesno gitaru. Trenutno je na turneji sa horom “Sultan EL-Fatih “ po Turskoj i nadam se da cemo i na ovoj stranici imati informacije o tome. Valjda ce se potruditi babo Coober.
Stariji Vedad ide u srednju umjetnicku skolu.
Slika je iz proslogodisnjeg zimskog ambijenta na Vrelu Bosne.Neki dan mi se babo Cober falio,pričao o svojim hairlijama,a beli i jesu;) pravi Kazići
Selam Abdulahu,
S obzirom da nisam vijesta sa novim nacinom Login in
svaki dan sam u Rogatici najmanje 2 sahata zahvaljuci
Vama pa evo saljem i sliku moje dijece da se nadje u
rubrici SLIKE NASIH MLADIH jer su jos uvijek u srcu
ROGATICANI.Unaprijed zahvalna-Bela
EMIRA I EMIR HADZIAHMETOVIC
EMIRA je diplomirani Biolog a radi na svojoj
Magistraturi u Mikrobiologiji a ima zelju da zavrsi
Doktorat u Farmaciji.EMIR bi trebao ove godine diplomirati Biologiju.
Babo mi poslao sliku a nije napisao kako se ovo simpaticno dijete zove. Vjerovatno se pitate ko je babo? Ako malo bolje pogledate sliku mozda i prepoznate. Sto bi rekao Beharov sin “isti sam babo”. E to vazi i za ovo dijete. Babo mu glumio u jednom filmu a kad bi vam rekao u kojem svi bi odmah znali. E zato necu pa pogadjajte.
“Mahire, opet si pusio”
Nisam tataB)
Dragi Mahire,original Imamović,isti onaj sa kojim sam sjedio u školskoj klupiB) neka ti je živ i zdrav skupa sa vama ostalima:cheer:
Evo Mahir nam salje jos jednu sliku. Ovaj put je to slika njegove kcerke.
Kako samo Rogatica u ovoj temi izgleda mlada i lijepa.
Isto toliko lijepa kao nekad.Slike i mail je poslala Fadila..
[i][color=#0000FF]Jedan lijep pozdrav tebi i tvojima.
Vec nekoliko puta pokusavam da ubacim jednu sliku “nasi najmladji”, ali nikako ne uspijevam, pa te molim de ti to odradis, (ti si doktor za te stvari) a ti si vec jednom rekao “zene i tehnika”??? mada sam ja strogi protivnik muskog sovinizma i nedam ispred sebe pa ni u tehnici, ovog puta sam izgleda izgubila, nema veze.
Ovo malo stvorenje je unuk familije Suljagic i zove se Tajib[/color].[/i]
Bas lijepo.
Ovoj mladoj gardi se pridruzuje i mali Tajib.
Ova tema mi je jedna od najljepsih na ovom forumu, samo mi nije jasno sta ce ovi starohani ovdje.:lol:Ne procitah nigdje da su ovdje slike nasih starohana:laugh: :laugh: .
Bogami unuk Tajib dobro podmladi;) dedu i nanu;) neka vam je živ i zdrav puno godina,ja znam da od vas nema srećniji ljudi na dunjalikuB) Selam mojim dragim Suljagićima
–
Hasina ljepotica. Slika je krasna a napravio je prije par mjeseci PiTaRIsToK.Lamija Suvalija
AnonymousAugust 5, 2008 at 8:48 pmPost count: 2088FATIHA ZA NANU SABINU LIHIC
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.