-
AuthorPosts
-
Mozda ne bi bilo lose kad postavljamo slike da napisemo i cija su djeca.
Na onim prvim slikama poznadoh Kazinu Mersihu,
ali ne mogu da se sjetim ciji ono bijahose Jasmin i Minela.
A sa Dininih slika znam da je Elma njena, jel onda Irhad sin od Nijaza Salana ?
I cija je onda Merima, nije valjda Pacetova ?AnonymousJune 12, 2008 at 7:45 pmPost count: 2088Za “ponekad ovdje”:
kontam da si bogdo postavila uz ovog mog hairliju i onu tvoju sultaniju pa da malo roditelji vide kako to izgleda.PiTaRIsToK napisao:
Za “ponekad ovdje”:
kontam da si bogdo postavila uz ovog mog hairliju i onu tvoju sultaniju pa da malo roditelji vide kako to izgleda.E jesam se nasmijala, odavno nisam tako:) :) :)
Teva, Jasmin je sin moga brata a.r a Minela je njegova mlada supruga.
Sa Dininih prelijepih slika znam da je Irhad Nijazov i Emirin sin, a dalje ne smijem bojim se pogrijesit cu.
Koliko samo ljepote i mladosti na svim ovim slikama, sto rece Zambi nek`su zdravi i zivi.
Pa kad se uda Merima ? Pa cak i djete wow mala je bas slatka vidi se da lici ne Hasecice :)
Dzeni napisao:
Pa kad se uda Merima ? Pa cak i djete wow mala je bas slatka vidi se da lici ne Hasecice :)
Merima se udala pretprosle godine, 16.09.2006. tacnije, a sad ce maloj Majri ako Bog da godina dana u julu, ma orginal mala Hasecic ;)
Teva napisao:
Mozda ne bi bilo lose kad postavljamo slike da napisemo i cija su djeca.
Na onim prvim slikama poznadoh Kazinu Mersihu,
ali ne mogu da se sjetim ciji ono bijahose Jasmin i Minela.
A sa Dininih slika znam da je Elma njena, jel onda Irhad sin od Nijaza Salana ?
I cija je onda Merima, nije valjda Pacetova ?Irhad jeste sin Nijaza Salana, a Merima Pacetova od glave do pete :)
ponekad ovdje napisao:
PiTaRIsToK napisao:
[quote]Za “ponekad ovdje”:
kontam da si bogdo postavila uz ovog mog hairliju i onu tvoju sultaniju pa da malo roditelji vide kako to izgleda.E jesam se nasmijala, odavno nisam tako:) :) :)
Teva, Jasmin je sin moga brata a.r a Minela je njegova mlada supruga.
Sa Dininih prelijepih slika znam da je Irhad Nijazov i Emirin sin, a dalje ne smijem bojim se pogrijesit cu.
Koliko samo ljepote i mladosti na svim ovim slikama, sto rece Zambi nek`su zdravi i zivi.[/quote]
Na prvoj slici je moja i Ibrahimova (Mačkova) kcerka Elma, a na trećoj Merima kčerka Senada i Jasne Hasečić. Sto nas ima mashala:)A Jasna,
Sjecam se ko juce kad se udala u nasu mahalu…..Pitare, iz Mahale pa pravo u Gracanicu.:P
…..nije bilo nadaleko vidjenije i veselije cure.
Kako su je samo sve nase majke voljele a ona umjela sa njima .Kad bi se gledo kakav dobar strani film, Hasecici su trebali samo da gledaju i slusaju,
Jasna bi citala svima naglas….:)Eh bas mi je drago . Cuj godina dana joj kad se sjetim nas kad smo isle skolu igrale se zajedno , ah gledaj sad udato djete kako vrijeme leti :). Ako ima Merima e-mail , mozes li mi ga dati reci joj da trazi Dzenita . Nadam se da ce me se sjetit :)hehehe
Dzeni trenutno nema a imat ce je.:( :)
AnonymousJune 14, 2008 at 6:06 amPost count: 2088Dino, jesili vidjela,ona Mimina Marija ista amidja, tj JA. Krive joj noge k’o u mene,sunce je grijalo.
Lodio amidja.Eh joj :( al hajde de joj reci da ona to malo brze odradi hehe :)
Dzeni nije te Merima zaboravila sjetila se/za par minuta/Porucila ti je da posaljes sliku na moj mail edina.salan@yahoo.com
________
Divne slike svih, a i beba je prava buca.
Sjecam se dobro tvojih roditelja, a majka Rahima je stalno dolazila kod stare majke a.r. Nedzibhanume i ona opet kod nje. -
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.