-
AuthorPosts
-
Na morskome plaaavom zalu,gdjeee carlija vjetric mijoooo…
Gledam malog Roleta,pa se sjetih njegovog babe,kad bi drhto kad izađe iz vode i skupi se,da li to bilo na Okuci ili Kolovratu :laugh:
Ljubi ga babo,sto je lijep.Rogaticka krv mu tece u venama.
–
Bas lijepa slika malog Imamovica:):)Ima toliko lijepih slika nasih mladih na stranici , koje bi se trebale ovdje prenijeti u ovu meni dragu temu ali nemam vremena. Svo vrijeme i paznja su mi skoncentrisani na ovog malog bucu:) kome ce skoro tri mjeseca:)
Faris
Ljube ga dzedo i nana.A sa moje strane i od srca mu zelim puno zdravlja i srece sa babom,majkom,nanom i dzedom.A bogami i sa ostalom rodbinom.:)
Masala malog Farisa, napredan i lijep, neka vam bude ziv i zdrav, i uvijek nasmijan!!!!:)
–
Hvala vam:) na lijepim i iskrenim zeljama. Zelim vama i vašima, i svima nama takodjer, svako dobro, zdravlje prije svega, i svaki uspjeh u zivotu.Evo malo i arhive:) , samo ova boja….hm….
Mladenci,
na sijelu kod Miska
Muge i njegova mladaOvo je Jasmin Alagić, sin a.r. Nezima Alagića i Havke Alagić na maturi ove godine.Završio je I gimnaziju u Sarajevu, i bio jedan od najboljih učenika ove škole. Upisao je Elektrotehnički fakultet i na listi za upis na fakultet bio je na 1 mjestu. Aferim Jasko
[color=#825900][b]mirsad_d napisao:
QUOTE:
Ovo je Jasmin Alagić, sin a.r. Nezima Alagića i Havke Alagić na maturi ove godine.Završio je I gimnaziju u Sarajevu, i bio jedan od najboljih učenika ove škole. Upisao je Elektrotehnički fakultet i na listi za upis na fakultet bio je na 1 mjestu. Aferim Jasko[/b][/color]
Kakve divne slike. Veoma su me dojmile i pobudile u meni najljepsa sjecanja na mnoge lijepe dane provedene u cestitoj porodici njegovog oca a.r., dede i nane a.r, u nekadasnjoj Pionirskoj ulici. Bile su to iskrene, susretljive i plemenite duse. A sta drugo ocekivati od jednog takvog djeteta izraslog u ovakvog lijepog momka nego da podje stopama svoga oca a.r. kakav je i on ustvari bio. Vjerujem da je to i zasluga njegove dobre majke koja u Jasku vidi svoga Neesku a. r. kako su ga svi u porodici zvali.
Svaka čast Jasko,sretno ti i hairli bilo,nedaj obraza svojih Alagića.
Ovu sliku stavljam u ovu temu o nasim mladim.
Jer, i ovi stari su jos mladi.:)
hamid_m & co:)
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.