-
AuthorPosts
-
_________
Ovih dana su kod nas bili Jasmin i Minela. Evo nekoliko slika sa tornja na tromedji Belgije, Holandije i Njemacke, od nas udaljeno oko 5 km.
Mersiha proslog mjeseca kod njih u Chicagu.
ponekad ovdje
ma ova te djeca pravo pomladiše;)Nista ljepse od mladih i svi se uz njih osjecamo poletnije, evo i ovi tvoji nasmijani i veseli, bas prava mladost….
A tek ova Twinova mezimica….
Hvala ponekad ovdje
a stvarno si u pravu Twinova princeza je najljepša ipak ona je budućnost i neka mu je živa i zdrava puno godina a bogami;) babo joj i majkaA ovaj tvoj mladji Zambi, ko da tebe vidim birvaktile u osnovnoj.:blink:
Upravu si Teva
original po svemu,ma finter šta da ti pričam,svuda ga ima,i ima vrijeme za sve:side:AnonymousJune 11, 2008 at 2:10 amPost count: 2088A ja mislio Zambi sa neka dva klincica.
Moj Kerime
Vrijeme ide,stari se ona dva klinca su već formirani ljudi,onaj ćelavi mi je podario i unuka:ohmy:Evo jos malo slika nasih mladih na slici Jasmin(KASIMA) Pavica i Ermin Pavica
Ermin i Mirza Pavica
Jasmin Pavica u hotelu AQUA
AnonymousJune 11, 2008 at 3:42 amPost count: 2088Zambi, ciji je Jasmin?
Masala, fine “djece”.Azra je nasa princeza. Posebno kada sa dedom pjeva sevdalinke. Najdraza pjesma joj je “Sjetuje me majka”. Milina je slusati. Puno selama svima i poljubaca za Twinove ljepotice.
Jasmin je sin od mog brata Kasima;)Nazdravlje Pitar
mašala,neka su ti živa i zdrava,vidi se brate Lihići 1/1 -
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.