-
AuthorPosts
-
Nocas oko 21h u kafe slasticarni MB u Sarajevu sastali se na kafi: Galib, Nijaz, Nedim, Zele, Alma, Mustafa i Irfan. Sve smo to uredno zabiljezili i slike sutra ako bog da. Tema razgovora ROGATICA;
Evo slika sa sinocnjeg druzenja uz kahvu i lijepu rijec.
Do kasno u noc trajali su razgovori, na kraju su Gracanicad morali priznati da je Tekija starija i lijepsa mahala od Gracanice.Bilo je velikih odupiranja od strane Zeleta ali nijegovi argumenti su bili puno slabiji od argumenata Galiba i Irfe i Nedima.Dok se Gracanica u tim razgovorima potpuno izgubio.
Galibe i Irfo,
mogu samo zamisliti koliko ste napora morali uloziti da stvari dodju na svoje mjesto.
Dakle Gracanicani su konacno prihvatili istorijske cinjenice ;)
Aferim!Galibe i Irfo
što mi ucvijeliste grsčsničku raju;)Pogledajte vi to malo bolje.
Opet Gracanica bijase u vecini:
Zele, Nijaz, Muta Zec.
Pa Irfo, Nedim.
A Galib jedini sa desne obale.
Mi smo dzentlmeni kad smo u vecini onda ne cveljamo….:)AnonymousApril 18, 2008 at 1:58 amPost count: 2088JEDAN AL VRIJEDAN B)
Teva, pogledaj ove zadnje slike. Zele je iz petnih zila pokusavao
ubjediti i nametnuti svoje argumente, da nebi malo hladno zakasnio bi i
na avion.Sad ces i ti ovamo u PILANU:
Nadam se da cete lahko prepoznati osobe na slikama. Pa to su nasi Rogaticani.
AnonymousApril 26, 2008 at 8:14 amPost count: 2088Kaza me zadevera izjavom kako smo mi nesta prihvatili.
jedino sto prihvatamo je istina koju uvijek ponavljamo.
Najljepsi i najstariji dio Rogatice je GRACANICA.
Moj Teva svi to dobro znaju samo se kofrce jer nemogu pobiti nase cinjenice.
Avion sam ufatio a nas role Irfo zakijametio samo zato jer je izazvan od naseg komsije izvrsio otcijepljenje pa kidiso na vlastiti dio grada.Pitar je pod utiskom nove istorije naseg grada i ono sto prica o starinama je vise za temu Alternativna Istorija.
Znaju oni,znaju dobro sta je Gracanica.AnonymousMay 4, 2008 at 7:40 pmPost count: 2088slike su prava stvar ovo je super:laugh: :laugh:
AnonymousMay 8, 2008 at 10:27 pmPost count: 2088EVO JEDNA STARA SLIKA, MISLIM PRIJE 45 GODINA
AnonymousMay 11, 2008 at 8:03 pmPost count: 2088U kahvani penzionera,Rogatica april 2008.
Evo malo rosiljade iz Rogatice ispred kuce Galiba Kusture-Busena
Prva slika Irfo Kustura – Komora
Evo malo mojih slika
Mirza i ja
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.