-
AuthorPosts
-
Bogami “plaho” je bilo vidim :)
Al jos nisu naucili uvlaciti stomak:woohoo:
Poznajete li raju na slici
sliku poslala NVNMoram priznati da me odavno nije nijedna slika “Uzdrmala” kao ova. Prije svega hvala za NVN sto je probudio/la milion uspomena (vecina jako lijepih) a onda da pokusam razotkriti ko je na slici, s lijeva na desno:
1. Hamdo Delija
2. Serif Sehic – Seki a.r.
3. Sinisa Karisik ?????
4. Ljuban Kojic
5. Fuad Heco a.r.
6. Zijad Catic
7. ?????
8. ??????
9. Rusmir Kartal – Rule a.r.
10. ??????Slika uzeta u kaficu kod Dine Kahvedjica a.r. u Gracanici, otprilike ’86/’87-me godine.
Prilikom naseg nedavnog boravka u Sarajevu susreli smo se prvi put, nakon svih godina izbivanja iz naseg grada, sa nasim sugradjankama. Susret je bio pun emocija tim vise sto smo se sreli i sa Amromt koja je, nazalost, bila svima znanim povodom u Sarajevu. Fotografiju je napravila Asima Lihic.
Zahvaljujem se Amri na ovoj lijepoj slici.
Dok ste se vi ovog ljeta odmarali i krkali janjetinu sa raznja,ja radijo ko crnac.Evo i ja sad odmaram.Prvi dan godisnjeg odmora.B)
Pita me ovaj:Mare hoces li popiti jednu pivu.Nije Sarajevska ali je dobra.
Posto imam princip po kome netreba nikad naljutiti gusara koji drzi sablju u ruci,nisam mogo odbiti:woohoo:Ove dvije si trebo staviti u saljive slike.:laugh:
Kako li samo ovo skonta, ismijah se ko lud. :laugh: :laugh: :laugh::laugh: :laugh: :laugh:Pa djeces pivu uz Ramazan bolan Mare,trebo si ostaviti pa makar iza Bajrama B) ;)
1996 IFOR
The First days of the Mission in Bosnia
The City of Rogatica
Portuguese patrol in Rogatica Area
Portuguese H.Q. in Rogatica : Hotel Park
Portuguese Soldier at his H.Q. in Rogatica
Camp base in Kukavice, near Rogatica
Joint Military Commission in Portuguese HQ at Rogatica
Localização das Forças Portuguesas
prof.dr. Ibrahim Bušatlija(sa desne moje strane) i prof.dr. Muriz Spafič Dekan na PMF Sarajevo -
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.