-
AuthorPosts
-
Zulfo Aruković
magistar nauka u oblasti sporta i tjelesnog odgoja
KRATKA BIOGRAFIJA:
Rođen sam 10.01.1968. godine u Berkovićima općina Rogatica. Doktorant na Fakultetu sporta u Sarajevu. Dobitnik Zlatne plakete za razvoj sporta Kantona Sarajevo od Ministarstva nauke i obrazovanja Kantona Sarajevo. Predavač na seminarima u zemlji i inostranstvu ispred Prosvjetno-pedagoškog zavoda Kantona Sarajevo. Istaknuti sportski radnik u košarkaškom savezu BiH.Iz albuma naseg Ervina Ajanovica
Gradsko igraliste u Rogatici, nekad
Pored same drske suncobrana, lijevo stoji rahmetli Nedzib Ajanovic.:)
[img size=150]
http://rogatica.org/mustafa/2009-19a.jpg%5B/img%5DUz ove slike je trebala ici jedna prica o ovim i drugim utakmicama, ali eto jos nije stigla. Ako prica dodje ici ce ispod slika i na naslovnu……
Hvala A. Ismetu na slikama….
KK Mladost – Rogatica
Rogatica
Ranja, Curka, Krvavac, Mido, Koro, Tomo,
Nudo, Pava, Galib, Goli, Limic, Seli.
Kiza, Mido, Asaf, Tomo, Suljo, Koro, Sizi,
Seli, Nudo, Goli, Pava, Trisa.
Ranja, Suljo, Cola, Kiza, Tomo, Mido, Kasim, Sizi
Miro, Nudo, Goli, Pava, Sejo, Asaf.
Curka, Koro, Tomo, Mido, Limic, Rak, Ranja,
Nudo, Seli, Okac, Goli, Adil, Galib.Slap – Zepa
Smajo, Nudo, Pava, Seli, Trisa.[color=#0000FF]
Kupari[/color]
Ranja, Curka, Adil, Galib, Nudo, Tomo, Seli, Mido, Limic, Rak.
Adil, Seli, Goli, Galib, Nudo,
Curka, Rak, Tomo, Mido, Koro, Limic.
Ranja, Curka, Adil, Mido, Limic, Tomo, Nudo, Rak, Galib, Seli.
Mido, Seli, Tomo, Adil, Limic, Koro, Ranja,
Nudo, Galib, Vele, Curka, Goli.
Mido, Limic, Seli, Curka, Nudo, Vele, GalibAnonymousJuly 1, 2010 at 12:47 amPost count: 2088Zulfo Arukovic i Sejo Pesto,nisu imali pojma sa kosarkom,veze sa vezom isto ko i ja….a Omer Guhdija i Slavnicka rahmetli su bili NBA liga.
Dok je takvih strucnjaka u BiH,igracemo sa Vucitrnom,Pec,Bujanovac itd.Kosarka je nesto drugoova je slika interesantna jer je pored standardbih igraca tu bilo i novih koji su s na treninzima pokusavali nametali treneru za prvi tim..
Stoje: Tomo, Suljo, Curka, Limic, Koro, Nudo, Mare, Seli, Badja, Rak, Vele, Mido i Kasim
Cuce: Ranja, Bajkic, Danko, Okac, X, Goli, X, Adil i Galib…
Mustafa, cini mi se da nije Goli, a sad cu ponovo skenirati sliku
i postaviti njih trojicu XXX uvecane a i ovo dijete necemol ih prepoznati.;)E hajde da probamo odgonetnuti ko su ova trojica kosarkasa sto cuce ????
:)
Joj sto sam bijo lijep i mlad,ali ne cucim.B)
Da nije ovo Njonja sto cuci u sredini, on je bio pogolem uvisinu.
slika je bas nejasna
ovaj sto cuci u tamnoj trenerci malo mi lici na Adnana Garagica ali nisam bas siguran….. -
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.