Pridruzujem se cestitkama i lijepim zeljama za nasu Sanelu.
Pridruzujem se cestitkama za rodjendan nasoj Saneli.
Srdacan pozdrav i sretan rodjendan Sanela :)
i ja se pridruzujem rodzendanskim cestitkama.
Hvala dragi moji na cestitkama. Hvala Teva na prelijepom buketu ruza.Cijeli Mostar je zamirisao.
Puno pozdrava i poljubaca iz mirisnog Mostara.
I ja se pridruzujem cestitkama za rodjendan Saneli,sa malim zakasnjenjem.:blush: Ne skontah odmah koja nam je 17ogodisnja Sanela.:)
sa malim zakašnjenjem Sretan Ti rođendan Sanči,da ih još mnogo dočekaš u zdravlju i veselju sa svojom porodicom.
Danas je divan dan,divan dan,nasem Kevi Rodzendan,rodzendan,zivjeli,zivjeli i sretni bili.
“Metuzalemu” Kevi sve najljepse za rodjendan od skolskog :)
Kevi zelim sve najbolje povodom nejegovog rodjendana. Puno zdravlja i rahatluka i da slijedece rodjendane ako Bog slavi u Podljunu.
Keva, sve najljepse za rodjendan, puno srece i zdravlja zeli ti Toplik
Neka ti je sretan rođendan Keva,da ih dočekaš još mnogo u zdravlju i rahatluku sa svojom porodicom,a sledeći ako Bog da u svojoj kući u Podljunu,Amin
Dragi Twine, sa zakasnjenjem ti se zahvaljujem na rodjendanskim zeljama, te zelim i ja tebi puno, puno zdravlja i dosta da ih jos docekas sa svojom familijom. Ti si jedini koji si se sjetio, hvala ti lijepa na lijepim zeljama. Budite mi zdravi!
Nema na cemu,nasi smo…poselami profesora,Senada i Midana i njegovu porodicu…
Malom Ajanovic Sulejmanu srecan 16 rozendan.Nek dozivi i proslavi u zdravlju i veselju jos bar 116.Naravno sa babom i majkom:)