-
AuthorPosts
-
Dobro si Behare. Dobra ti taktika. Cestitas drugom rodjendan a za svoj sutis. Ko biva krijes godine:cheer:
E pa Behare i Twine cestitam vam rodjendan i da ih jos dosta docekate u zdravlju i rahatluku.
Hajde sad kazite i ne stidite se koliko ste ih zametnuli iza ledja???
AnonymousOctober 7, 2008 at 11:07 pmPost count: 2088Ja sam sretan,postigo sam u zivotu sve,nista mi ne treba,sem ,zdravlja,srece,moje porodice i vas ,forumasa,koji ste tu ,da podijelimo ono sto se zove mrva srece.
Dragi Beharu,sretan i tebi rodjendan,kao i Nani Fadili,ostanite zdravi i sretni….Twin Peaks sa likovimaKaza priupit’o:
Hajde sad kazite i ne stidite se koliko ste ih zametnuli iza ledja???
Bila jednom ona pjesma “Stigli smo na pola puta….” pa tako nekako i ja jos malo pa na pola puta, tek 41.
Hvala svima na iskrenim cestitkama.Sve najljepse povodom tvog rodjendana Behar i da ih dozivis jos 100 u sreci i veselju, zeli ti tvoj komsija Braco:)
Twinu i Beharu Srecan rodjen dan sa zeljom da ih jos puno docekate u zdravlju i veselju, zajedno sa svojim najdrazim.
Vidi vidi drugi “metuzalem” se usutio ccc… :woohoo:
Kad prije ostariste, e svasta, valjda nova sredina pa godine lete li lete, ako tako nastavite vjerovatno ce te me preteci.
Sretan rodjendan Beharu i da Allah dz.s. dadne zdravlja i srece i na dunjaluku i na ahiretu… amin
AnonymousOctober 8, 2008 at 12:24 pmPost count: 2088Rodjak, sve najbolje.
Nasem forumasu a bogami i dobrom prijatelju Kazi, puno zdravlja, srece i rahatluka povodom njegovog rodzendana i da ih doceka jos dosta u krugu svojih najmilijih, zeli porodica Pasic.;) :)
Dragi moj Kaza neka ti je sretan rođendan i da ih doćekaš još puno puno i da ti Allah dž.š sačuva ono što imaš i voliš a podari što nemaš a želiš .Amin
[img=http://img80.imageshack.us/img80/5069/kayaku7.jpg]
[img=http://img80.imageshack.us/img80/kayaku7.jpg/1/w393.png]I ja se pridruzujem cestitkama za rodjendan…
Ermine sta ti znaci ovo 41?
pa to sam malo ja podmladio Kazu reko da ga malo na smijem :laugh:
Ma prepade me kad vidjeh da smo ja i Kaza ista generacija :woohoo:
:laugh: znao sam da ce te tako reagovati bas je dobra ovo stvar razmisljo sam da napisem 18 pa reko necu bas toliko al et šta reci ti i Kaza generacija on je mozda i mladzi od tebe hahahh:laugh:
Ko će znati :woohoo:
Sve najljepse Kazi za rodjendan zeli od srca
Porodica Ajanovic
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.