-
AuthorPosts
-
AnonymousOctober 4, 2010 at 11:04 pmPost count: 2088
sretan rodjendan Farisu,likovi Azra i Zaina Peaks:P B)
AnonymousOctober 4, 2010 at 11:04 pmPost count: 2088sretan rodjendan Farisu,likovi Azra i Zaina Peaks:P B)
Hvala svima na lijepim cestitkama.:kiss:
Hvala svima na lijepim cestitkama.:kiss:
Sa malim zakasnjenjem ,neka ti je Esma sretan rodjendan.
Zambi sa porodicom.
Sa malim zakasnjenjem ,neka ti je Esma sretan rodjendan.
Zambi sa porodicom.
Behar napisao:
[color=#008000]
Sretan rodjendan nasim clanovima: Nana i Twin Peaks. Da ih dobro zdravlje i sreca prate jos puno godina.
Behar s porodicom ;) [/color]I ja se sa svojima pridruzujem rodjendanskim cestitkama dragoj raji,
a ujedno bi jos cestito rodjendan takodje nasoj raji i clanovima, Beharu i Kaci uz zelju da imaju dug zivot u dobrom zdravlju i rahatluku sa svojim najmilijima.:)Behar napisao:
[color=#008000]
Sretan rodjendan nasim clanovima: Nana i Twin Peaks. Da ih dobro zdravlje i sreca prate jos puno godina.
Behar s porodicom ;) [/color]I ja se sa svojima pridruzujem rodjendanskim cestitkama dragoj raji,
a ujedno bi jos cestito rodjendan takodje nasoj raji i clanovima, Beharu i Kaci uz zelju da imaju dug zivot u dobrom zdravlju i rahatluku sa svojim najmilijima.:)I ja kontam hoce li se iko mene sjetiti, kad ono moj dobri komsija. Bast ti thank you Teva:)
I ja kontam hoce li se iko mene sjetiti, kad ono moj dobri komsija. Bast ti thank you Teva:)
Cestitkama se pridruzujem i ja.
Jos mnogo godina u zdravlju i rahatluku sa svojim porodicama.Cestitkama se pridruzujem i ja.
Jos mnogo godina u zdravlju i rahatluku sa svojim porodicama.A danas cestitamo cetvrt stoljeca zivljenja nasem EnesAgi.
Da nam je ziv, zdrav i uzbrdo brz…:)A danas cestitamo cetvrt stoljeca zivljenja nasem EnesAgi.
Da nam je ziv, zdrav i uzbrdo brz…:)A ovo nase malo noor je napunilo pune 2 godine.
Od srca mu zelimo dug, zdrav i sretan zivot sa svojim najmilijim i da bude bolji od babe Rasima.
Mali Ramiz nosi ime dzedino, pa ce mo mu onda dati nadimak, Crvenac III.:)
Ramiz Jusupovic:)
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.