-
AuthorPosts
-
AnonymousMay 2, 2008 at 3:51 amPost count: 2088
I od mene.
AnonymousMay 22, 2008 at 5:52 pmPost count: 2088Irfo, ti mi licis na goluba prevrtanera sa rusakom na ledjima.
Prevrtaner sad vako, sad nako, a rusak pun kapa, pa kako koja vojska ti na glavu njihovu kapu.
Eh kad bi ti meni to malo pojasnio. Neznam jesam li te skonto.
Nema problema Irfane, ja sam sve skontao.
[b][color=#0000FF]Dragom prijatelju i njegovoj hanumi, povodom rodjenja kcerke Esme, od srca zelim sve naj, naj…..
DA DOZIVITE MNOGO GODINA U ZDRAVLJU I RAHATLUKU[/color][/b]
ps
a oni znaju ko su!!!! :lol:Sretan 18 rodzendan mojoj dragoj amidzicnoj Alisi Cengic i sve naj, naj, naj zelim.:)
Ujedno i cestitke nasim maturantima, mojoj amidzicnoj Alisi i mom braci Rusku.:)
Volim vas…..:)
Naravno cestitkama se pridruzuju i moji babo, mama i moje brace.:)
Alisa i SumejaAlisa
Neka ti je srećan 18 rođendan,da ih još mnogo mnogo dočekaš u zdravlju i rahatluku,da ti se sve tvoje želje ispune,dobro zdravlje i dug život tebi a bogami babi Nijazu i mami TaibiAnonymousJuly 2, 2008 at 8:33 amPost count: 2088Mom drumskom razbojniku, pardon, drumskom kolegi, sretan 68.(sezdeset osmi) rodjendan.
Seperka da mi budes zdrav i sretan i da te prati zdravlje u daljem zivotu, od srca ti zele Jale i Kerim.AnonymousJuly 4, 2008 at 4:12 amPost count: 2088Nije rodjendan, ali haman ko da jeste.
CESTITAM N A S E R U O R I C U OSLOBADJAJUCU PRESUDU U DENHAGU. DA BUDE ZDRAV, ZIV I VESEO I DA MU SE SVE ZELJE ISPUNE.
HALAL TI VJERA N A S E R E.U četvrtak 04.09.2008 godine rođendan je proslavio jedini povratnik poslije rata koji je rodžen u Rogatičkom porodilištu
Samir(Ibre)Ajanoviča.Naime sin našeg ibre poznatijeg kao Picek proslavio je svoj 5 rođendan .Malom samiru sve najbolje i što lakše dijetinstvo U nastavku par slika sa rođendanaMalom Samiru sretno i ugodno djetinjstvo,a njegovim roditeljima dug i lagodan život;)
Postavićemo još fotografija sa Samirovog rođendana imamo mali tehničkih problema.:)
Mojoj dragoj rodjendan pa zelim da joj danasnji dan bude posebno lijep.
Ovo je mali dio ambijenta koji sam danas spremio za nju i koji ce je docekati kad kasnije dodje kuci.:)Sve najbolje povodom Esminog rodjendana i da ih jos puno doceka u krugu svojih najdrazih.
Porodica Pasic
Cestitkama se pridruzuje porodica Kazic.
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.