-
AuthorPosts
-
Hvala Vam draga rajo na čestitkama,živi mi i zdravi bili.:laugh:
srecan rodjendan Teva sa zeljom da ih jos mnogo docekas sa svojom hanumom i djecom.
Dragi Teva
Neka ti je sretan jarane rođendan(23,5) da ih dočekaš još mnogo sa svojom porodicom i svojom rajom.Živio mi GRAČANČE;) ;) ;)
I od mene mom komsiji srecan ulazak u punoljetstvo.Pozuri ako hoces da me stignes.Tebi 18 meni 19.Joj sto smo mladi:woohoo:
To je vas Keva malo zbunio,
ja sam napunio 23,5 jos 26 februara. :woohoo: :laugh: :laugh:Teva je li to ti slavis rodjendan svaki drugi mjesec.:laugh:
Pa hajde kad je tako nek ti je sretno i od mene.;)
Ma pusti hi bogati Kaza, prepadose me.
Kako reko proleti godina zacas. :laugh:AHAHAHAHAAHA,MA REKOH KAD SE SLAVI NEK SE SLAVI,ZNAS KAKO JE BILO KOD NAS CIM SE SKUPI RAJA I POCNE CUGATI,PITAJU KOJI JE RAZLOG I UVJEK SE NADZE NEKI RODZENDAN TAKO I TVOJ PA POPI KODA TI JE RODZENDAN ZA RAJU,HAHAAHAHAAH
:) Ja ti bas Teva htjela cestitati Novu godinu….eto propade mi fazon.
Draga Enisa,
sve najljepse za tvoj rodjendan, puno srece i zdravlja zele Ti tvoji Ajanovici.
P.S. Eto nas kasnije ,ako bog da, da to i proslavimo.
Sretan rodjendan Enisi i sve najljepse u zivotu, puno srece, zdravlja i rahatluka i da ih jos puno, puno doceka u krugu svojih najdrazih.
Porodica PasicIskrenim cestitkama za rodjendan nasoj Enisi pridruzujemo se i mi uz zelju da ih proslavi jos mnogo, mnogo u zadovoljstvu i sreci sa svojim najblizim.
AnonymousMay 9, 2009 at 6:17 pmPost count: 2088Jednom od mojih likova,koje je moje drugo krilo,naseg leta,koji ce jos dugo ,dugo trajati…sretan rodjendan..
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.