-
AuthorPosts
-
Maloj Hani i od nas sve najljepse povodom devetog rodjendana.
AnonymousMarch 11, 2009 at 7:28 pmPost count: 2088Sretan rodjendan i to deveti,u zdravlju i rahatluku,Twin Peaks sa likovima
Ljepotici Hani srecan rodjendan,a ostalim u kuci…kad bude!
Hana, sretan ti 9-i rodjendan i jos puno, puno zelja da ti se ispuni. Sad imamo isto godina i zelim ti da puno, puno ostaris i da zivis lijepo sa svojom porodicom.
Mozda ces od mene dobiti poklon dad se vidimo u disnylandu. Nedostajes mi jako puno.
Poljubac i pozdrav za tebe i tvog bracu.:)
Cao.
Ja i Hana
Sabahudin, ja i Hana:) :) :)
Srećan 9-ti rođendan mojoj Imamovićki
Fala vam svima koji ste imali vremena i strpljenja pa cestitaste rodzendan mojoj princezi.Ona isto vam se zahvaljuje od srca.Da ste mi svi zivi i zdravi.Jos jednom FALA:)
Sve najbolje maloj Hani za deveti rodjendan,da budes ziva i zdrava.A ako Bog da,usi cu ti izvuci u disnylandu,:) mahsuz.
AnonymousApril 1, 2009 at 2:32 pmPost count: 2088NASEM NANETU SRETAN CETRDESETI RODJEDAN ,DA NAM BUDE ZIV I ZDRAV OD SRCA MU ZELE NEJRA,LEJLA I MERSIDA :silly:
Nek je sretan i ovaj ceteresti jarane i dobro doso u klub neozbiljnih .:)
Kad ono rece da je festa u Ustipraci ????? :woohoo:Cuj cetrdeset…. MasAllah.
Sretan rodendan Nane…
i da ih docekas jos puno zajedno sa svojim najmilijim…I od nas sve najljepse za rodjendan. Naravno puno srece i zdravlja.
Porodica Ajanovic
I ja se pridruzujem cestitkama.Sve najljepse u zivotu.Dobro doso u klub CETRDESETO godisnjakaB)
Sve najljepse povodom jubilarnog cetrdesetog od tvog bivseg klubskog jarana i “prvog” komsije ;) . Kad to rece da pocinje festa, ja nisam tako daleko, mozda bi mogao malo navratiti :laugh: !!!!
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.