-
AuthorPosts
-
Bez komentara
Rogatica, nedjelja 25 juli 2010
Irfo
Munira i Irfo
Ja i krastavica
Irfo i krastavica
Ja u Tekiji
Irfo i Munira ispred kuce u Tekiji:)
Dobro si ovo Role postavio, ko nije vjerovo evo korpus delikt. Sve zdrava hrana bez persicida i ostalih budalaluka.
Spremne kese u podrumu
Hadzici, srijeda 28 juli 2010
:)
Negdje na Drini
Gorazde, Ustikolina, nedjelja 25 juli 2010
Oaza mira i tisine na vikendici pored rijeke Drine, a ko li bi mogao biti decko na ljuljasci ???
Pa to sam i htijo reci.Prepozno sam tvoj nacin slikanja.:laugh:
Cuci pored ljulje Kemo Bajramovic nekadasnji ubojiti centarfor FK Sarajevo.
Dobro role, Kemo cuci pored ljulje al ko sjedi na ljulji.
Jesmo ih sad zbunili, ha.:woohoo:I ovaj nas “drinski alas” je cesto sa nama ovdje na nasoj rogatica.com.
Uglavnom je tu na kratkim porukama koje doduse mogu citati samo registrovani clanovi i to pod uslovom da su u tom momentu logovani na stranici.
Susret sa njim mi je bio jako drag i ujedno srdacan jer se nismo bili vidili jedno duze vrijeme…Lokacija slike je pralo iste vikendice na Drini, i nastala je isti dan ko i slika onog decka na ljuljasci.
Malo gore uzvodno na drugoj obali Drine se vidi turisticko naselje, ili je bolje reci bungalov naselje, “Ada” kod Ustikoline.
Kazu da organizuju i splavarenje Drinom pa nebi bilo lose i to jednom doziviti, ako Bog da…:)
Kod Hanke, opet
Hadzici, petak 13 juli 2010
Da bi stigo ove nase stare majke moras navratiti dvatri puta. Doduse navracam bez najave a i sto nebi kad mi je usput.
Naravno selami krenuse diljem dunjaluka svim Rogaticanima a posebice (sinu, bratu, dajdzi i suri) Maretu, kao i njegovoj porodici dole u juznoj France.
I da ne zaboravi pozdraviti punca i punicu od mene i Esme ali i od raje sa ove dvije slikice…
Hanka sa kcerkom Mirhom i unucadima
Zet Murat i ja:)
Role svaka ti cast, nema te dje ne stignes za razliku od drugih.
Nisi dobar.Ti si super DOBAR.Svaka ti cast komsija.
Slucajni susret na Otoci
Sarajevo, ponedjeljak 02 avgust 2010
Sad ja to ovako poneku slikicu a kad zahladi napolju bice i pokoja pricica…
Negdje kod Rogatice, nedjelja 01 avgust 2010
U ovom nasem selu smo bili na mevludu a domacin i domacica ove kuce su nas, kao musafire, srdacno pozvali i lijepo ugostili, kako prije tako i poslije mevluda.
Moji saputnici su bili jako dirnuti i prijatno iznenadjeni time da nas je tako lijepo neko ugostio a da nas uopste nepoznaje.
A ja sam im kroz osmijeh govorio:
Takav vam je adet i obicaj kod nas Rogaticana.
Bice prica, ako Bog da…:)
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.