-
AuthorPosts
-
Najljepse cestitke mojim skolskim Nihadi i Čiči povodom udaje njihove kcerke …..
–
Nasim dragim Bulbulu i Beharu zelim sretnu osmu godisnjicu braka uz zelju da ih sreca, zdravlje,ljubav i uzajamno razumijevanje prate jos mnogo, mnogo godina zajedno sa njihovim Nedimom i Edinom:)–
Nasim dragim Bulbulu i Beharu zelim sretnu osmu godisnjicu braka uz zelju da ih sreca, zdravlje,ljubav i uzajamno razumijevanje prate jos mnogo, mnogo godina zajedno sa njihovim Nedimom i Edinom:)Iskrene čestitke za godišnjicu braka Beharu i Bulbulu,ako Bog da da proslave i osamdeset godina braka.M A J K E M I ;) ;) ;) ;)
Iskrene čestitke za godišnjicu braka Beharu i Bulbulu,ako Bog da da proslave i osamdeset godina braka.M A J K E M I ;) ;) ;) ;)
Iskrene čestitke za godišnjicu braka Beharu i Bulbulu,ako Bog da da proslave i osamdeset godina braka.M A J K E M I ;) ;) ;) ;)
E bas vam thank you(sto je lijepa ova ruza).
Role nek je srecno i s napretkom ako Bog da.
Role nek je srecno i s napretkom ako Bog da.
ovom priliko zelim da cestitam mojoj kcerki emri na zarukama sa njenim izabranikom jasminom i da im pozelim mnogo srece i ljubavi u zajednickom zivotu u slijedecu subotu je serijatsko vjencanje zakazano sretno mladenci
ovom priliko zelim da cestitam mojoj kcerki emri na zarukama sa njenim izabranikom jasminom i da im pozelim mnogo srece i ljubavi u zajednickom zivotu u slijedecu subotu je serijatsko vjencanje zakazano sretno mladenci
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.