-
AuthorPosts
-
Stafete Mladosti radnika Poste u Staroj Rogatici
:)
Stafete Mladosti radnika Sjemeca u Staroj Rogatici
Nudo predaje Stafetu legendarnom Avdi Palicu, tadasnjem predsjedniku omladine Rogatice.
Sjemecova Stafeta Mladosti neke druge godine
Rogatica – slika izradjena: juni 1982Evo jos dvijetri iz Belminih albuma a nastavicemo dalje poslije odmoraa ako Bog da.
Slike lica i nalicja
Hajmo mi polahko dalje sa Belminim albumima.;)
Dzenaza Nuriji Colicu birvaktile u Staroj Rogatici
Rogaticke cure nekad sa Nazifom Gljivom
Hotel Park Rogatica
Belma, Hajrija, Gljiva, Samira, Hadzibulicka i Dzenana:)
Valjda ce neko znati razjasniti ovu sliku iz Belminih albuma.
Djevojka sa lijeve strane Colic Ramiza(mina)Belmina zaova,a ova desna je Piljevic Fatima.Slikano negdje na tefericu.Auto neznam cije bjese.
Hvala Kijo, evo jos jedne iz Zakule.
Evo Teva da ja probam, ako me pamcenje jos sluzi.
Zena je Pemba Kulovac a u kolicima njena kcerka, zaboravila sam joj ime. S Pembine desne strane naravno Belma a sa lijeve mi ko Aida Hodzic, samo nisam sigurna! Ove druge dvije ne znam ili ne mogu da ih poznam, pa nek neko drugi pokusa odgonetnuti.
Amra,prvo selam tebi i tvojima imam jednu ispravku ako sam ja u oravu ako nisam izvini.Ovo je Samira Hodzic,ove dvije ne poznajem ni ja.
– jeste to je Samira Hodzic generacija 1963 – a ova na kraju bi mogla biti ista generacija da slucajno nije Senada Hrustemovic ?1
– Da ovo do Belme nije njena sestra Azra…?!
Muta da Azra nije malo starija od Belme.;)
U Belminoj avliji
Uz sjecanje na Belmine rahmetli roditelje. Da im dragi Allah podarili lijepi dzennet.
Nikad nisi mogo proci mahalom a da ti za oko ne zapnu puni strikovi dresova i stucni od igraca nase FK Mladosti.
Nasi Vule i njegova Esrefa su se uvijek brinuli da su nasi igraci sredjeni cakum-pakum…:)
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.