Kaza
Keymaster
  Post count: 6138

  Vi koji rado dolazite na ove stranice i u ovu temu, mozete mnogo pomoci.Ukoliko imate slike na kojima se nalaze ljudi koji su ubijeni u ovom proslom ratu 1992-1995, molim vas da mi posaljete na moju e-mail adresu MKazic@aol.com .Nije bitno ako su slike grupne jer se uvijek osoba koja nam treba moze iz nje izdvojiti.Potrebno je tacno napisati poziciju osobe , zrtve na slici kako ne bi doslo do nesporazuma kod raspoznavanja.Ukoliko imate kvalitetnije slike od ovih vec postavljenih takodjer molim da ih posaljete pa cu izvrsiti zamjenu.Time cemo otkinuti od zaborava ljude koji su zrtve agresije 1992-1995 godine a njihovim zlocincima pokazati da su oni tu i da ce ih vjecno do groba proganjati slike njihovih zrtava.
  Uz slike posaljite kratku biografiju i mjesto i nacin pogibije ukoliko to znate.Nadam se da ce se veliki broj vas ukljuciti u ovu akciju od izuzetnog znacanja i da cemo zajedno dalje na ovoj temi raditi.

  Svima unaprijed hvala

  Izvori informacija za vec postavljene poginule i ubijene u agresiji na BiH na opstini Rogatica:

  [color=#0000FF]- Informacije dobivene putem e-mail od clanova porodica, clanova naseg foruma i gostiju nase stranice.
  – Informacije sa smrtovnica iz Ahmine sehare.
  – Knjiga Nusreta E. Agica “Zivi stitovi”
  – Knjiga Sabana Kulovca “Zepa 1992-1995 Istinu ne smijemo zaboraviti”[/color]

  [color=#FF0000]VAZNA NAPOMENA!!!

  Na moju e-mail adresu mozete napisati kratak tekst, anegdote iz zivota, vazne stvari o rahmetlijama. Sve ce to biti postavljeno uz sliku i podatke o rahmetliji u obliku citata sa vasim imenom.
  Time cemo imati vise pojedinosti o nasim gradjanima koji izgubise zivote kao zrtve agresije na BiH.
  Nadam se da cete podrzati ovu ideju slanjem vama poznatih podataka o rahmetlijama a time cemo saznati jos vise o nasim sugradjanima koji su bili dio nase Rogatice.

  Zamolio bih vas da ne pisete ovdje u ovoj temi jer je ona predvidjena samo za ubacivanje zrtava. U istoj ovoj temi “Ratna svjedocenja” je otvorena podtema “O zrtvama agresije na BiH 92-95”, gdje mozete pisati sve dodatne podatke o zrtvama, njihovom zivotu , dogodovstinama itd. To sve napisano ce odatle biti preneseno u ovu temu kao citat ispod slike i podataka zrtve o kojoj se pise.

  Ovo sve u cilju preglednijeg sadrzaja. Unaprijed zahvaljujem.[/color]