Lijepe vijeti
preracunato u marke sakupljena cifra do sada je:
238 130 KM
+ 64 000 KM (telefonski pozivi)
UKUPNO: 302 130 KM
prema kursu u BiH
Ne mogu a da svima vama cestitam na ovom velikom uspjehu…
Sve je krenulo 19.aprila kada smo dobili APEL za pomoc i kada smo mi sa stranice dali sve od sebe da se Apel mediski prosiri… I a evo danas smo vec na cilju…
Kazem na cilju jer ima jos sredstava, sto iz Danske, sto iz Svedske ali i Njemacke koja ce se licno predati porodici…
Tu su jos davno planirana dva koncerta (19 i 25)…
Tu su jos neka obecana sredstva tako da ce se ova cifra od 302 000 KM jos vise premasiti…
U razgovoru sa Kizom saznao sam da su njemu cijenu formirali nasi ljekari sa klinike, tako da ce Kiza (a i mi preko njega) pravu cijenu saznati tek kada Ena uradi prve preglede u Padovi…
Prema informacijama koje ja imam od ljekara transplatacija je skuplja pa je dobro sto ce se premasiti ova cifra od 300 000 KM)
Na nasoj stranici ce se obavjestavati o pregledima, analizama, o operaciji itd. Sve ce biti transparentno i o utrosku sredstava cete biti informisani kao i na nasoj grupi na facebook-u ( http://www.facebook.com/group.php?gid=75985476621&ref=mf ) i na stranici pomozimoeni.ba….
Naravno posto ce jos sredstava lijegati na racun i dalje cemo nastaviti sa ovim izvjestajem svakog petka….
HVALA SVIM DONATORIMA
HVALA DOBRIM LJUDIMA
HVALA ROGATICA.COM