Dugo sam se kolebao dal da se i ja oglasim povodom pomoci nasoj Eni. Moram priznati da sam i sam imao namjeru odraditi veliki projekat,al me bas u ovo vrijeme omelo preseljenje na Ahiret moje majke.Sto budem u mogucnosti da odradim do zavrsetka akcije to cu rado uciniti.
Svima koji su se odazvali i koji ce se odazvati ovoj humanoj akciji neka dragi Allah nagradi njihova dobra djela i neka ih sacuva od bilo kakvog azaba.
Ipak moram istaci nekoliko posebno vrijednih humanista koji su svojim djelom pokazali kako treba priteci onom kome je pomoc potrebna,a posebno nas dragi Allah duzi da to cinimo.
Nerma je stvano najuspjesnija,ali nas Kemo je takodje za svaku pohvalu pa danas procitah da se Behka trudi da sto vise pomogne
vjerovatno cemo na kraju akcije moci pomenuti jos neke,neka ih Allah dz.nagradi zdravljem i beriketom za njihov trud.AMIN.
Ovo sto gore napisah mislim da je zasluzilo da se pomene ne umanjujuci vrijednost njihova nesebicnog zalaganja.
O mojoj malenkosti nebih htio pisati kako nebih umanjio nagradu kod Svevisnjeg neka nas dragi Allah pomogne u nasim lijepim namjerama, i neka bude na pomoci nasoj Eni da se sve shajrom i hajirli zavrsi da nam ozdravi,insa’Allah.