Kaza
Keymaster
    Post count: 6138

Evo Dedo nam je poslao i apel na turskom jeziku:

[color=#0000FF]Değerli bay ve bayanlar,

Hasta olan ve organ nakline ihtiyacı olan bir kızın anne ve babasının yardım talebini sizlere iletmek istiyoruz. Kızımızın ameliyatı Bosna-Hersek’de yapılamıyor ve ameliyat masraflarını anne babası kendi gücüyle toplayamıyor. Söz konusu ameliyat bir Avrupa ülkesinde yapılması gerek. Sizde bu konada –elinizden geldiğince- bir yardımda bulunursanız mutlu oluruz.
    En azında hastane masrafları azalmış olabilir. Yardımınızla daha 19 yaşında olan kızımıza düzelmesinde yardım etmiş olursunuz.

Kızımızın anne babasının yardım mektubunun tercümesi:

Dzevad und Sabaheta Feriz
    Adres: Tome Medje Nr.. 7/4
    72210 Ilidza
    Tel.: 00387 61 783 263

Konu: Maddi yardım talebi
    Birinci sömestr Sarajevo Ünversitenin Inşaat mühendisliği Fakültesinde okumakta olan 19 yaşındaki kızımız Ena Feriz sınıfın en iyi öğrenci ve sporcularındadır. Iki sene evvel aniden „autoimmunem Hepatit“ hastalığına yakalandı ve böylece Avrupa’da bir klinik’de ciğer transplantasyonu çok acilen ihtiyacı var. Nakliyat, ameliyat ve ameliyat sonrası tedaviler için 150.000€ ihtiyaç duyulmakta.
    Size’de bu yolda yardım talebinde bulunmak istiyoruz. Lütfen aşığıdaki hesab numarasına bagışda bulunun.

Bosna’dan gelen havaleler için:
    Konu: tedavi için yardım talebi
    Alan: Feriz Ena
    UniCredit Bank dd Mostar
    Hesab no: 338-690-25699008-49

Dış devletden gelen havaleler için
    Alan: Feriz Ena
    Adres: BiH, Ilidza-Ul. Tome Medje br.7
    UniCredit Bank dd Mostar
    Hesab No.r: 40311009101
    IBAN Code: BA39 3386 9028 6990 1188
    SWIFT Code: UNCRBA22

Kızımızın hayatını kurtarmak için yapacağınız yardım ve bağışlarınız için teşekkürlerimizi sözlerle ifade edemiyeceğimizi anlayabilirsiniz ve sadece „Allah sizden razı olsun“ demek yeterli olacağını düşünebiliyoruz.

Ena’nın anne ve babası

Sabaheta ve Dzevad Feriz[/color]