Mustafa
Participant
    Post count: 8282

Tajni telefonski razgovor: (mladić – milošević)1996
    te mladic-Radisic 1996

http://www.youtube.com/watch?v=frPqr2rvd2s&feature=player_embedded

neki dijelovi razgovora

Šta Milošević kaže o Rs:

Mi smo Republiku srpsku napravili, to je stvar čista

Šta Milošević kaže Mladiću:

Ne samo iz ličnih razloga ne bih dopustio da tebe niko isporuči međunarodnom tribunalu, nego iz istorijsko – političkih razloga jer bi to bila najveća sramota za naš narod… ne pravim razlike između tebe i Karadžića ali tebe volim a njega ne volim jer je on džukac…ovo do čega smo mi došli bilo je veliko streljanje civila u Srebrenici…ovo je sve kontraproduktivno što Karadžić stavlja tvoje i njegove slike za izbore…idi bre u pi-du materinu…

Šta Milošević kaže o Plavšić:

Biljana je glupača velika, ona će nam stalno gurati prst u nos…ona je SDS i dosta se je kompromitovala u tim teškim ratnim izjavama…

Šta Milošević kaže o Buhi:

Mislim da je kreten… On je rigidan u pi-du materinu…on je ograničen…on je otrovani nacionalista…

Šta Mladić kaže o Karadžiću:

Karadžić je idiot, on je ceo život radio sa ludacima i on ne zna raditi sa normalnim ljudima…on laže kada na kašiku zine…to je jedan monstrum čovjek…on bi mene ispekao na ražnju prije nego Alija Izetbegović…

Šta Mladić kaže o Krajišniku:

Onaj sa onom obrvom, on je najveće zlo srpskog naroda…Krajišnik će upropastiti srpski narod kao što je upropastio Sarajevo…on je upropastio Krajinu..Jugoslaviju..on je idiot koji stavlja stalno bonbonu i to zna predsjednik Milošević…