mirsad_d
Participant
  Post count: 4000


  … za ovaj trenutak – pripremajte se – (hadis) Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi REDŽO (MEDO) ALKOVIĆ Podgorica-Rogatica preselio na Ahiret u četvrtak, 26. aprila 2012. godine, u 89. godini života. Dženaza će se obaviti u subotu, 28. aprila 2012. godine u 14 00 sati na Gradskom groblju VLAKOVO. Prijevoz obezbijeđen ispred Careve džamije sa polaskom u 13 15 sati, do groblja i nazad.
  O Ž A L O Š Ć E N I : supruga Mujesira, sin Hamza, kćerke Ševala, Azra i Amina, brat Ramo, snahe Fikreta i Rasema, zetovi Mirso, Dragan i Mirsad, unuci Mirsad, Alden, Edi, Haris i Mirza, unuke Almasa, Azra, Lejla, Aida i Elvira, praunučad, te porodice Alković, Delija, Šehić, Salihović, Mušanović, Čamdžija, Ramić, Marinković, Herac, Katica, Hubjer, te ostali prijatelji, komšije, poznanici i mnogobrojna rodbina.
  TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 14 00 SATI U KUĆI RAHMETLIJE U ULICI GORNJI KROMOLJ br. 22. RAHMETULLAHI ALEJHI RAHMETEN VASIAH

  [img size=150]
  http://img534.imageshack.us/img534/7773/1muhichilmo.jpg%5B/img%5D HILMO (OMER) MUHIĆ
  Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi HILMO (OMER) MUHIĆ preselio na Ahiret u petak, 27. aprila 2012. godine, u 78. godini života. Dženaza će se obaviti u subotu, 28. aprila 2012. godine u 14 00 sati na Gradskom groblju VLAKOVO.
  O Ž A L O Š Ć E N I : supruga Fatima, sin Emir, kćerke Emina i Dina, zetovi Kenan i Adem, snaha Edina, unučad Armin, Lejla, Amina, Najra i Sajra, sestre Hatidža i Ramiza, snaha Adila, bratići Samir i Almir, sestrići Omer i Meho, sestrične Paša i Almasa, šure Osman i Ramiz sa porodicama, svastike Hankija, Ćamka i Hiba sa porodicama, te porodice Muhić, Alajbegović, Krajina, Heto, Vatreš, Serezlić, Kerla, Pezo, Akšamija, Čaušević, Šljivnjak, Dedajić, Lemezan, Kapetanović, Džihanić, Omanović, Pašić, Gušo, Memić, Makaš, kao i ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije.
  TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 14 00 SATI U DŽAMIJI ISTIKLAL na OTOCI.