Dedo
Participant
  Post count: 1243

  Kaza napisao:
  [b]Dragi Bosanski prijatelji,

  Obratite paznju na moj donji tekst o Republici Litvaniji.

  Bez obzira sto je Republika Litvanija bila osvojena, okupirana, aneksirana i podvrgnuta genocidu od strane Staljina, Molotova i NKVD-a/KGB-a od 1939-e, Litvanci NIKADA nisu svojim potpisima ukinuli svoju drzavu po internacionalnim zakonima, u nadi i sa ocekivanjem da ce jednog dana dobiti nazad svoju Republiku, sto im se i ostvarilo 1991-e. Do sada, BiH jos nije potpisala dokument kojim gubi svoju drzavnost na osnovu internacionalnog prava, a to bi se desilo da je potpisan Owen-Stoltenberg plan, Evropski Akcioni plan ili prva verzija Dayton-skog sporazuma.

  Zato, tokom buducih pregovora o ustavu, Bosna ne smije uciniti NISTA sto bi dovelo u pitanje njenu drzavnost po osnovu internacionalnih zakona. Ako budete izdrzali u pruzanju otpora promjenama ustava, doci ce vrijeme kada cete i vi dobiti nazad svoju Republiku – onako kako su i Litvanci uspjeli nakon 52-je godine. Ako su Litvanci mogli triumfovati protiv Staljina, Molotova, KGB-a, genocida i Sovjetskog Saveza, nema dvojbe Bosanci mogu jednog dana trimfovati protiv Milosevica, Karadzica, Mladica, Srbije, genocida i Republike Srpske.

  Sretna Vam Nova Godina!

  Professor Francis A. Boyle [/b]

  [color=#0000FF]
  Cijenjeni clanovi i gosti.
  preporucujem svima koji nasoj Bosnii Hercegovini dobro misle da ovu gore novogodisnju poruku naucimo napamet. Da je prenesemo svud gdje ko ima mogucnost.Ovu poruku od velikog prijatelja Bosne i Hercegovine.Nase trecerazredne politicare moramo poceti prvo gadzati sa cipelama,a ako im to nebi bila opomena da se povuku onda slijedi organizacija masovnih demonstracija.
  To treba organizovati preko svih foruma,moramo se jednom poceti solidarisati sa: penzionerima,invalidima,dem.borcima,socijalo ugrozenim gradanima.Samo na taj nacin mozemo izbjeci ovako stanje i ponasanje nasih visoko placenih izdajnika.
  Nas Spaso Tihic krcmi Bosnu ko da je njegova prcija,za svoj neki sitni sicar,neka mu je nasramotu.
  Vrlo malo vremena je ostalo pa da se staus sqvo vise nikad nemogne izmijeniti.Mislim da vam je jasno da i medjunarodna zajednica jedva ceka da se to desi jer oni su ovo sve pripremili i zato aminuju.

  [/color]