Anonymous
  Post count: 2088

  Fala Bogu da je otiso igrac sa pilecim mozgom. Neka malo nervira male plave, mene je nerviro dosta.
  Zadnji igrac koji je dosao iz Zelje u Sarajevo je Rascic a evo spominje se i Dudo koga ja takodje ne bih volio vidjeti u bordo dresu jer nije ostavio neki utisak na mene.
  Prve dvije prinove u bordo taboru su Hiros i Torlak. Hiros je bio u Ceskoj i prosao je sve selekcije u FCS i dobar je igrac. Torlak, nase gore list dolazi iz Napretka i ima potencijala. Mladi su i mislim da ce biti pojacanja. Spominju se i trojica Senegalaca, a pregovori se vrse sa Obucom i Ihtijarevicem. Kad vec moj komso Muta u postu govori o prelascima da mu kazem da je Emir Obuca junior Zelje a afirmaciju je stekao u Sarajevu (normalna stvar). Ihtijarevic je iz Sarajeva prelazio jednu sezonu u Zelju i vratio se na Kosevo. I na kraju Zeka Turkovic najbolji posleratni igrac Sarajeva je poceo u zelji da bi presao u Sarajevo gdje se i afirmisao.
  Nekad je to bilo nezamislivo. Nekad su to bili fudbaleri a sada samo jad i bijeda.
  Fanove svetog bordo dresa obavijestavacu redovno o desavanjima u klubu a moj komso ispod Malice neka i dalje pise sta hoce o malim plavim strumfovima bez bojazni da cu mu brisati postove (dok pise u okvirima korektnog)