Anonymous
    Post count: 2088

Prvi razgovor je u redu. Pricali smo prije toga, i ja sam uzeo u obavezu da saznam gdje je kosilica. Prema informacijama koje sam ja dobio kosilica je kod Ibre, ali Ibre nema jer je po svemu sudeci otisao iz Rogatice.
    U drugom razgovoru od neki dan nisam spominjao Muliće, jer ne znam ni je li prodo ni je li otišao, jer sam Ibru i njegovu suprugu zadnji put vidio u Đedovićima. Prenio sam ti samo ono što su meni ljudi rekli, a kao što rekoh nisam policajac i lično ne znam šta je bilo sa kosilicom.

Galibe, ovo je nažalost daleko otišlo, halali ako sam te nekom riječju uvrijedio, Allah dž.š. najbolje zna da mi to nije bila namjera. Bez obzira na sve, ti radiš jednu veliku stvar, i nadam se da ćeš uz Božiju pomoć u njoj i ustrajati. Ovakve nesuglasice se nažalost događaju, ali ja iskreno vjerujem da će to sve na kraju ispati najbolje moguće, jer svi ćemo pred Allahom dž.š. odgovarati za svoja djela.

Mahsuz selam,

P.S. Stvarno ne znam šta sam to uokolo pisao. Mislim da ni u jednom postu nisam dosao u kontradiktornost. Ono što mislim i pretpostavljam napišem, što ne znam i ne ulazim u rasprave.