Anonymous
    Post count: 2088

Bože sačuvaj. Ni mržnja a još manje pakost jer nemam za šta biti pakostan. Ti si odgovorio na moj post, a on je imao za cilj da kaže današ grad danas izgleda još bolje jer je i mezarje za Hridom naš grad, grad naših džematlija. Zato je to u ovoj temi. a cilj posta je i ovo:
    [i]Ovo sam napisao zato, da bi se oni, čiji se stari nalaze ukopani za Hridom, mogli podsjetiti gdje im se i do koga nalaze očevi, džede, nene, dajdže, dajdžinice, amidže, amidžince, braća… Primjetio sam da mnogi kad dođu jednom u godini da prouče fatihu ti vakat traže mezar. Ovako, kad se očisti, makar mogu vidjeti po ovom spisku ko je u blizini ukopan pa lakše pronaći. A i spisak pravim za buduća pokpljenja, da znaju jer IZ Rogatica to niti ima, niti želi da ima.
    Slika neki drugi put jer mi evo računar ne prepoznaje aparat pa ću sutr da vidim šta je.[/i]
    Pićemo mi kahvu. Ja nisam nikad bio sujetan. Danas je džumanski dan, ja odoh za 10 minuta i svima koji odoše danas na džumu upučujem iskrene selame, a i pozdrave onima koji ne idu, jer za mene niko nije privilegovan u odnosu na drugog. Svako sebi zarađuje svojim djelima a Allah je tu da sudi, a ljudi da pričaju.