Anonymous
    Post count: 2088

Od tebe nisam ni očekivao ništa pametnije. Neću ni ja više ovo komentarisati već ću ti reći samo ovo. Ja nisam vodio akciju oko kupovine alata već Bakir Čapljć. Nisam ga ni predao u Rogaticu Efendiji već mensečini Braco (ili neko drugi, pojma nemam). Nisam tražio ni da se to nekom preda jer to nije moj posao. Ja sam samo dao svoj novac kao donaciju za ovu akciju (i to ne malo) kao što sam učestvovo u svim akcijama. Dakle, ovo što si napisao gore samnom nema veze. Ja sam imao nijet da ljudi tamo zarade nešto i to je moja greška. Vidio sam da bi svak hljeba bez motike. Pa otud oni silni komentari, te jesil platio Ibri, te kolko, te što ne platiš i sve od ljudi koji Rogaticu vide samo na ove dvije rogatičke stranice i nigdje više. Kad sam sa Mehom Kazićem sjedio u Sarajevu, reće mi da je telefonom zvao onog koji nedolično piše i upozorio ga. Još kad sam mu rekao da si mi ti poslao mail da se isključim sa ove stranice i da se više ne javljam (dobio mail dok su šefovi stranice bili na Hadžu) oči su mu stale i nije mogao da vjeruje. Pitaj ga je li istina i šta mi je na to odgovorio.
    Al neise. Akcija čišćenja ide svojim tokom. Za Bajram će ljudi moći otići Zahrid i Šehovinu i proučiti svojim najbližim Jasine i Fatihe i zadovoljni otići kući. E to mene čini sretnim. A sve ostalo, manje je važno.
    Uvijek sam se držao one:”Nije važno šta ti ko kaže, već ko ti to kaže.
    Ejdovle!!!