Mustafa
Participant
  Post count: 8282

  Vanredna Skupština 5. jula u Banjaluci

  Srijeda, 04.06.08.

  Nakon četiri sata sastančenja uz žučnu raspravu, članovi Izvršnog odbora Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine donijeli su odluku da se Vanredna sjednica Skupštine održi 5. jula u Banjaluci sa početkom u 11 sati!

  Članovi IO utvrdili su i dnevni red na kojem će glavna tema biti biti aktuelna problematika u NS/FS BiH, a isti se naknadno neće moći naknadno mijenjati. Stoga je razumljiv Dominkovićev i Čolakovićev pokušaj “lova u mutnom”, čije smjene se očekuju na predstojećoj Skupštini. Njihovim radom nezadovoljan je veći broj članova IO, te kompletna bh. javnost, pa stoga čine sve da skuju plan kako da „prežive“ sastanak u gradu na Vrbasu.

  Dan ranije u gradu na Vrbasu biće održana i sjednica Izvršnog odbora (17 sati), na kojoj će se raspravljati o novom selektoru, odnosno nasljedniku nepravedno smijenjenog Mehe Kodre. Iako su dali podršku Denijalu Piriću, vršiocu dužnosti selektora, koji je vodio reprezentaciju protiv Azerbejdžana (1:0), IO je ovlastio Predsjedništvo da obavi razgovore sa potencijalnim kandidatima za selektora.

  Ostaje nejasno zbog čega je za domaćina Vanredne sjednice Skupštine NS/FS BiH određena Banja Luka!? Prvo su članovi IO danas pobjegli u Međugorje, a skandalozno je da će početkom narednog mjeseca pobjeći u Banja Luku!