–
Sinoc nisam, poslije regularnog isteka kraja utakmice, mogla vise iscekati tako da sam tek jutros vidjela kako je to bilo. Znaci sad se znaju svi polufinalisti. Malo sam gledala prognoze na ovoj temi i na pocetku je Gracanica napisao:
[color=#825900][quote=”Gracanica(citat)”] Navijacki se nadam da ce Holandija, Njemacka, Svedska daleko dogurati.
[/quote][/color]
Prije dva tri dana i Mustafa:
[color=#825900][quote=”Mustafa(citat)”] Moji favoriti za polufinale:
Njemacka
Turska
Holandija
Spanija/I (?)
Pa vidjecemo !!!!!!
[/quote][/color]
Svi se uglavnom slazu da je ovo evropsko prvenstvo sto se tice favorita bilo najnepredvidljivije i istovremeno i najinteresantnije.
E sad ako se desi cudo, a ja ne vjerujem, da turska reprezentacija sa toliko “faličnih” igraca u srijedu pobijedi njemacku reprezentaciju, to ce sigurno biti samo zasluga turskog trenera Fatiha Terima i Efendijinih dova:)
Gledajuci utakmicu protiv Hrvatske mi smo se samo pitali je li tamo toliko vruce pa je njega,( Fatiha Terima) poljevao onoliki znoj ili je to bio taj njegov silni zar da ostvare toliko zeljenu pobjedu.
Eto vidjecemo…
Ah da ne zaboravim, lijepa slika princeze i to je jedna mala utjeha nasim susjedima jer je zaista divna zena koja pomaze strancima, svom muzu i porodici, znaci nije to ona “princeza iz bajke”:)