Evo sad sa utakmice. Šta da kažem. Dobijenu utakmicu izgubio je Čiro Blažević izmjenama koje su kumovale porazu.
Nikad kako gledam utakmice nisam prisustvovao debilnijem navijanju. Ako je navijanje:”Savez napolje” a ne pomoć igračima na terenu, onda j.ebem ja sve te navijače. Istakni transparent pet prvih minuta, a onda počni navijati za svoju zemlju. Ove sve fanatikose treba pobiti. Koja je to stoka.
Ono sa čim sam zadovoljan je to da smo dobili igrača koji ima 19 godina, a pravi je vođa, novi Maradona. Otkriva se, traži loptu, ulazi u duel, razigrava suigrače i učastvuje kod oba gola. Prvi put idealno desnom nogom upošljava Džeku koji zabija a drugi put ga lijevom pogađa u glavu i to je 2:0. To je MIRALEM PJANIĆ. Kapa dole majstore. Džeko 2 zabio, a mogo još 2 da se nija zajebavo. Ibišević zmija, opasan i za razliku od Džeke, nesebičan, hoće i da namjesti go a ne samo da zabije. Falio je i Rahimić kao zadnji vezni, to se osjetilo.
Na kraju. Ta “braća” iz Irana su žešća stoka. Pokvareni do bola. Tri puta su doveli utakmicu na rub incudenta.”Braćo”, daleko vam kuća od moje.
Odgovor:FUDBALSKA REPREZENTACIJA BiH2009-08-13T02:43:06+01:00